ابراز نگرانی اوچا از افزایش بحران انسانی در افغانستان-راهبرد معاصر
واکنش عراقچی به تصمیم احتمالی اتحادیه اروپا مبنی بر تحریم خطوط کشتیرانی ایران پیام تسلیت حزب‌الله، حماس و جهاد اسلامی به مناسبت شهادت «محمد عفیف» موافقت بایدن با به‌کارگیری موشک‌های دوربرد توسط اوکراین علیه روسیه کشته‌شدن ۸ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق زمین‌لرزه ۶.۲ ریشتری در ژاپن هشدار «گروسی» نسبت به ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین در پی حملات روسیه ادعای هاآرتص: نتانیاهو با پایان جنگ در لبنان موافق است، اما از غزه خارج نمی‌شود انفجار مقابل یک مسجد در وزیرستان پاکستان؛ ۷ نفر کشته و زخمی شدند ادعای واشنگتن پست: ترامپ به معامله با ایران فکر کرده است تروئیکای اروپایی در تدارک یک قطعنامه علیه ایران در شورای حکام در نشست عراقچی با مدیران ارشد رسانه‌ها چه گذشت؟ رئیس سازمان انرژی اتمی: قطعنامه جدید علیه ایران صادر شود سریع پاسخ می‌دهیم بمباران دفتر حزب بعث سوریه در بیروت + ویدئو جزئیات جدید از ماجرای جنجالی درز اسناد محرمانه اسرائیل کشته شدن ۴ تروریست در کرکوک

ابراز نگرانی اوچا از افزایش بحران انسانی در افغانستان

اوچا اعلام کرد بدون بودجه کافی برای کمک‌رسانی در افغانستان، بحران انسانی جاری بدتر خواهد شد
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۳۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر هماهنگ‌کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد می‌گوید که تقریباً سه سال پس از تسلط طالبان، ۲۳.۷ میلیون تن در افغانستان به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

اوچا با نشر گزارشی گفته است که از این میان دست‌کم ۹.۲ میلیون تن کودکان هستند.

این نهاد افزود پس از روی کار آمدن طالبان تحمیل سیاست‌هایی توسط این گروه در مورد حقوق و آزادی‌های اساسی زنان و دختران، مانع دسترسی آنان به کمک و خدمات شده است.

دفتر سازمان ملل متحد در امور هماهنگی کمک‌های بشردوستانه (اوچا) می‌گوید که برنامه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های صحی، سرپناه، غذا، آموزش و حفاظت در افغانستان به‌دلیل کمبود شدید بودجه در معرض خطر قرار دارند.

این دفتر در ایکس نوشته است: «اگر نتوانیم بودجه کافی و به موقع را بسیج کنیم، بحران انسانی جاری بدتر خواهد شد.»

پیش از این، اوچا در ۱۱ سرطان گفت که برای کمک به نیازمندان افغانستان در سال جاری میلادی با کمبود شدید بودجه روبه‌رو است. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده